Lavalla pe 21.7.2023

Peruin jo lauantain tapahtuman 16-18 mutta menen paikalle ja jos joku ilmaantuu, niin tanssitaan.. Eilen perjantaina kuivattiin lastalla ensin kovan sadekuuron kastelema lava, odoteltiin, että aurinko kuivasi ja sitten tanssittiin. Osallistujia olisi saanut olla enemmän ja viejiä ei paikalle ehtinyt. Tämän FB-ryhmän jäseniä ei tainnut olla muita kuin minä. Olin kutsunut paikalle ystäväni tanssiparin, joka osaa erilaisia akrobaattisia tanssikuvioita, He vetivätkin sitten sellaisen tango-performanssin, että ihmiset taputtivat viereisen ravintolankin terassilla ja ohikulkijat pysähtyivät.. Sitten saapuivat tanssia enemmän harrastavat mutta heillä oli sama ongelma: seuraajia iso joukko ja viejiä vain muutama. Aikamoinen ja pitkä sadekuurp kasteli lavan myöhemmin ja tanssijat pakenivat museon eteiseen sateen suojaan.