Lava lauantaina 22.7.2023

Menin paikalle (la klo 16). Olipas hauskaa Helsingin tanssilavalla. Ennen meitä oli jo lavalle saapunut senioritanssin opettaja . Soitin tangoja ja myös Aija FBs:ta ilmestyi paikalle – mitä sanot Aija? Italialaiset turistit osallistuivat myös tanssinopetukseen ja aikoivat heti kotiin päästyään jatkaa tätä uutena harrastuksenaan. Toin mukanani tanssinopettaja Marianne Krausen, joka opetti alkeita. Turisteja oli lavalla vielä yksi naispari, joten kieleksi vaihdettiin englanti. Lisäksi paikalle ilmestyi eilen shown esittäneet Elina ja Ato. Elina opetteli kanssamme tänään viejän roolia ja Ato paneutui seuraajan ongelmiin aivan jalasta pitäen, koska hän puki jalkaansa naisten korkokengät ja opetteli niillä tanssimista. Paikalle tuli myös yksi tuttu tanssinopettajamies oman tanssioppilaansa kanssa sekä ihan outo eläkkeelllä oleva kilpatanssipariskunta (huomasin tämän miehen ja Elinan opettavan Aijaa). Tämä mies lupasi ostaa kumilastat, joilla mahdollinen vesi saadaan nopeasti pois lavalta, kun nytkin oli muutama lammikko, joita kierreltiin, koska museo ei enää omaa lastaansa lainannut kuten eilen.. Meitä opettaja-tyyppisiä oli siis aika monta ja oli hauskaa. Tuntui, että oppilaat illan aikan jo aika paljon oppivat argentiinalaista tangoa. Kun vasta klo 19 sammutimme musiikkilaitteen, ilmestyi paikalle 6 naista, jotka olivat tulleet tanssimaan, mutta nyt siis myöhästyivät, mistä he olivat todella pettyneitä.

kommentti: ””Kyllä! Oli todella mukavaa tanssin parissa vaikka itse ihan noviisina sielllä pyörin. Tilaisuus oli todella rento, kun siellä tanssi yhtä aikaa sekä ammattilaisia, opettelijoita että turisteja. Kaikki näyttivät nauttivan ja oli hauskaa. Tällaisen tapahtuman yhteydessä kaupunki oli ihan parhaimmillaan. Kiiitos vielä Raimo järjestämisestä! ””